Algemene verkoopsvoorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ons als webshop aan jou als consument  

 

 1. Wij leveren in België, Frankrijk en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.
 2. We beschrijven altijd zo volledig en nauwkeurig mogelijk wat we je verkopen en hoe het bestelproces zal verlopen.  De beschrijving is in elk geval voldoende gedetailleerd om je een goede beoordeling te laten maken. Als we gebruik maken van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden goederen. 
 3. Je bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we je bestelling bevestigen per mail en zodra we voor je betalingstransactie met krediet- of debetkaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van uw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.
 4. Wij kunnen enkel betaling via de betaalmodules op onze website aanvaarden.
 5. Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen, BTW, taksen en diensten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. We kunnen wel beslissen om bovenop de aankoopprijs ook de verzendkosten aan te rekenen. In dat geval melden we dat altijd voordat je je aankoop definitief plaatst. 

 6. De vermelde bedragen zijn uitgedrukt in Euro (€)
 7. Alle goederen worden geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres. 

 8. Wanneer een artikel in stock is wordt het aangeboden op uw leveringsadres in 1 à 4 werkdagen. 
 9. Als wij niet tijdig kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. 
 10. Een bestelling in uitvoering kan niet gewijzigd noch opgezegd worden.
 11. Verkochte goederen worden niet terugbetaald en/of omgeruild.

 12. In geval van procedure is enkel de rechtbank van GENT bevoegd.